Çıktılar

KİTAP

✑ Blathcly R., Delen, Z., O’hara P.,  Zeytinlikten Sofraya: Her Üretici ve Tüketicinin Bilmesi Gerekenler, İş Bankası Kültür Yayınları, 2020.

✑ Blatchly R., Nircan Delen Z.,O’Hara P., The Chemical Story of Olive Oil: From Grove to Table, Royal Society of Chemistry, UK, 2017.

SARKAÇ ZEYTİN ARŞİVİ : https://sarkac.org/tag/zeytin/

https://sarkac.org/tag/zeytin/

SARKAÇ MANTAR ARŞİVİ : https://sarkac.org/tag/mantar/

ULUSLARARASI YAYIN VE SUNUMLAR

✑  O’Hara P., Blatchly R., Delen Z , Türköz M.,  Wernz C, Place and Space in Yeni Foça, Turkey: Interdisciplinary Analysis of the Olive Culture in a Small Village, 2012

✑  O’Hara P., Blatchly R., Delen Z , Türköz M.,  Wernz C., Ege’de Atölye Zeytin Workshop Day by Day, 2011

O’Hara P., Blatchly R., Delen Z , Türköz M.,  Wernz C., Reorienting Liberal Arts: The Olive Experiment, poster presented at the 4th International Pedagogy Conference, Virginia Tech, 2012

✑  O’Hara P.,  Delen Z , Blatchly R., Making Sense of Olive Oil: Chemistry, Simple Experiments To Connect Sensory Observations with the Underlying Chemistry, Journal of Chemical Education, 91 (10), pp 1623–1630, 2014. 

✑ O’Hara P., Blatchly R., Delen Z ,The Science Behind the Health Benefits of Olive Oil, NY International Olive Oil Competition, 2013. 

✑  O’Hara P., Blatchly R., Delen Z ,The Science Behind the Health Benefits of Olive Oil, NY International Olive Oil Competition, 2013.

O’Hara P., Blatchly R., Delen Z , Making Sense of Olive Oil: Chemistry, Quality and Standards, poster presented at the IUPAC World Chemistry Congress, 2013.

VT 2014 GLOBAL SCHOLARS Programı

✑ Carlson, K., Delen Z., Türköz, M., Enhancing Intercultural Connections, and Ethnorelative Views, through a Short Term Study Abroad Experience in Turkey submitted to International Journal of Intercultural Relations, 2017.

ULUSAL YAYIN VE SUNUMLAR

✑  Delen Z., Eriş E., Yükseköğretimde Eğitim Öncelikli Alternatif Yaklaşım, Uluslararası Yükseköğretim Kongresi, Bildiri Kitabı, 2011

✑  Delen, Z. Ege’de Atölye presented at  Sabancı University Bilim Kantini, 2013

KONUŞMA METİNLERİ

✑  Muss, Ulrike., On the Cultural History of the Olive, Public Talk presented in Selçuk, 2011

✑  Brown Keyder, V., Zeytinyağı ve Hukuk Olive Oil and the Law, Public Talk presented in Foça, 2012.

PROGRAMIN OLUŞUMUNDA YAZILANLAR

✑  Delen, Z. Educational Model for Sustainable Development of the Aegean Region, 2013  

✑  Delen Z., O’Hara P., Blatchly R., Grant M., Prospectus: Ege’de Atölye an Educational Initiative, 2010 

✑  O’Hara, P., The Olive Connection, Whiting Proposal, Amherst College, 2010

✑  Delen Z., An Academy on the Turkish Aegean Coast, 2010

✑  Delen Z., A Proposal for a Liberal Arts Institution in Turkey, 2009  

✑  Delen Z., Thoughts on Education,  2009

MEDYADA ÇIKANLAR

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: